אתמול, יום ראשון, 30.7, התקיימה בסינמה סיטי ירושלים ההשקה של הסניף החדש והכשר למהדרין של רשת “פיטמאסטר” המוכרת מסניפיה בחוצות אלונים ופתח תקווה.
ה”פיטמאסטר” זוכה לתגובות מעולות של מבקרי מסעדות והרשימות קדימה מלאות. הקונספט הייחודי מושך את הקהל הישראלי, זאת למרות שלשלם עבור ארוחה שרק בעת הסעודה תדעו מה תקבלו על השולחן – לא אופייני כל כך. ידוע שהקהל הישראלי אוהב לקבל תמורה גדולה ולהתפנק וזה בעצם מה שמקבלים ב”פיטמאסטר”.
“פיטמאסטר” היא חוויה קולינרית שמשולבת עם שואו על טהרת הבשרים מהמעשנה, בשרים שנצלים על אש גלויה ובשיטות צלייה מגוונות שיהפכו את הבשר למנות שף טעימות במיוחד.
הבעלים של הסניפים שותפים מלאים כולם ברשת וכל אחד מהם מחזיק בתואר הנכסף “פיטמאסטר”: כל אחד בתורו אחראי למופע הקרניבורי שלו באותו ערב ובונה תפריט ייחודי של שש מנות בשר הנעשות על אש גלויה ומוגשות למרכז השולחן לצד קנקני בירה, יינות, סלטים טריים ותוספות צד משתנות.
בכל ערב מחדש תוכלו ליהנות מ”פיטמאסטר” אחר שעושה שואו משלו ומנות משלו ותגלו מה אתם אוכלים רק בעת ההופעה כי אין תפריט ב”פיטמאסטר”. תגלו את המנות רק לאחר צלצול הפעמון, כשאתם יישובים בשולחן אבירים גדול הצופה אל המטבח הפתוח, כשעיניכם מביטות במופע להטוטנות של קיצוץ, פירוק, הגשה ושיתוף הקהל והחוגגים במלאכת הכנת הבשר שיוצא מהתחנה המרשימה של המעשנה והגריל.
המופע הקרניבורי נמשך כשעתיים וחצי ויש להזמין אליו מקומות מראש, בכדי שכל האורחים יגיעו באותה השעה. הארוחה כוללת: שני סלטים משתנים לפתיחה, לחם ומטבלים, וסוגי נתחי בשר מיוחדים ומשובחים מהמעשנה והגריל שמשתנים מארוחה לארוחה, כולל: אסאדו, אורז אושפלו עם נתח בשר שעבר שבע שעות עישון, אונטריב ,פיקניה, חזה אווז, דנבר סטייק, סינטה, אנטריקוט, פילה, ופלאט איירון. לצד כל מנת בשר תוגש תוספת מיוחדת עם טוויסט מהמעשנה, שתייה קלה – סודה ומים, בירה ויין, קינוח וקפה.
כל חומרי הגלם, הסלטים והמטבלים מוכנים במקום, והסועדים מוזמנים להביא עמם יין ואלכוהול ללא דמי חליצה.
מחיר לסועד: 270 שקלים.
שעות הפעילות: א‘-ד‘: 20:00. יום ה’: 18:00, ו- 21:15.
על פי הזמנה טלפונית מראש בלבד בטל’: 073-2777777