החיבור העסקי החדש בירושלים: אבי לוי חובר ל-DIAMENTO

שף אבי לוי חובר לאולם "DIAMENTO’", "דיאמנטו", מתחם אירועי הבוטיק שנפתח לאחרונה כחלק מהיכל התרבות בתלפיות. אתם מנחשים נכון מהו תחום אחריותו
צילום: karela agency עוז אוחיון

השף הירושלמי אבי לוי, מי שפרץ לתודעתנו וקיבתנו כשזכה ב"מאסטר שף", מי שמתפעל ומחזיק במסעדות "המוציא" ו"מצלה" באזור שוק מחנה יהודה כבעלים גאה, נכנס לאחרונה לענף האירועים כשותף, כשף וכמי שאמון על הפן הקולינרי, וזאת באולם – "DIAMENTO’", שהוא מתחם אירועי הבוטיק היוקרתי והכשר שנפתח לאחרונה כחלק מהיכל התרבות בתלפיות.

שלום לך שף אבי לוי. אם כך, אתה משיק, בעצם, לעצמך, עיסוק נוסף. ספר לי.
"אני שמח ונרגש להיכנס לענף האירועים ולעשות זאת, כאן ב-DIAMENTO, אולם בוטיק מרהיב בו אביא לשולחן החוגגים חוויה קולינרית שתכלול מאכלים משובחים שיותאמו אישית לכל אירוע".

טל אוחיון, מנכ"ל דיאמנטו, רוצה להוסיף כמה מילים?
"אנחנו שמחים ונרגשים מהשותפות עם השף אבי לוי, שכבר עכשיו ניתן להגדירה כפורה ומוצלחת, הן קולינרית והן אישית. יחד נספק חוויה עשירה, טעימה ויוקרתית לכל מי שיבוא בשערינו".

שיתוף
שיתוף
הישארו מעודכנים רוצים לקבל את הפושים החמים של ירושלים אונליין? בפעם אחרת כן

ירושלים-online הוא אתר דעות וידיעות המסקר את החיים בירושלים בעין כנה וישרה.
מול עולם של תקשורת מוטה, לעתים בעלת אינטרסים פוליטיים ומסחריים, שבו צפה וחוזרת עיתונות שטחית בסיקור החיים בעיר,
מביא ירושלים-online את המציאות כפי שהיא, לעתים בצד הימני של המפה, לעתים בשמאלי, לעתים מזווית חילונית, ולעתים דתית,
הכל דרך נבחרת של כותבים וכותבות ללא פחד וללא כל כוונה לחשבן לאינטרסים כאלו ואחרים.
האינטרס היחיד – שיקוף האמת והמציאות בנושאים של דת ומדינה, ביטחון אישי וצבא, יחסי חילונים-חרדים, יוקר המחייה,
שיקוף המציאות והאמת של ירושלים