השף הירושלמי אבי לוי, מי שפרץ לתודעתנו וקיבתנו כשזכה ב"מאסטר שף", מי שמתפעל ומחזיק במסעדות "המוציא" ו"מצלה" באזור שוק מחנה יהודה כבעלים גאה, נכנס לאחרונה לענף האירועים כשותף, כשף וכמי שאמון על הפן הקולינרי, וזאת באולם – "DIAMENTO’", שהוא מתחם אירועי הבוטיק היוקרתי והכשר שנפתח לאחרונה כחלק מהיכל התרבות בתלפיות.
שלום לך שף אבי לוי. אם כך, אתה משיק, בעצם, לעצמך, עיסוק נוסף. ספר לי.
"אני שמח ונרגש להיכנס לענף האירועים ולעשות זאת, כאן ב-DIAMENTO, אולם בוטיק מרהיב בו אביא לשולחן החוגגים חוויה קולינרית שתכלול מאכלים משובחים שיותאמו אישית לכל אירוע".
טל אוחיון, מנכ"ל דיאמנטו, רוצה להוסיף כמה מילים?
"אנחנו שמחים ונרגשים מהשותפות עם השף אבי לוי, שכבר עכשיו ניתן להגדירה כפורה ומוצלחת, הן קולינרית והן אישית. יחד נספק חוויה עשירה, טעימה ויוקרתית לכל מי שיבוא בשערינו".