מלון וולדורף אסטוריה ירושלים:
תה מנחה הוא מנהג בריטי מסורתי הנקרא Afternoon tea שבו שותים תה, אוכלים כריכים ומקנחים בסקונס, מיני מאפה ושיחות חולין. את המנהג הגתה אנה ראסל, הדוכסית של ברדפורד בשנת 1830 שהיתה גם הראשונה להפוך את תה של אחר הצהריים לאירוע חברתי שנועד להפיג את הרעב בין ארוחת הצהריים והערב וכבר משעות מוקדמות יותר, הזמינה את חבריה לביתה למנחת התה.
לרגל חגיגות העשור למלון וולדורף אסטוריה ירושלים יגישו את ארוחת תה המנחה עם כמה חידושים וחבילה של טיפול זוגי ותה מנחה במחירי השקה לחודשים ינואר ופברואר. החבילה כוללת ארוחת תה מנחה לזוג שמוגש במסעדת הקינגס קורט בין השעות 15:30 – 18:30 וכניסה לספא Guerlain היוקרתי עם שני עיסויי אימפריאל במשך 45 דקות ושימוש במתקני הספא בעלות של 1240 שקלים. עיסוי גוף אימפריאלי הינו טיפול ייחודי של Guerlain שמעורר את כל החושים, ממריץ את זרימת הדם, מקדם חמצון ומביא לרגיעה. החבילה זוגית בלבד.
ארוחת תה מנחה לשנת העשור של מלון וולדורף אסטוריה עברה מספר שינויים והחל מאמצע ינואר תוגש במסעדת הקינגס קורט של המלון. הארוחה תכלול מגש 3 קומות ובו כריך מלחם כפרי מלא עם מלפפון וגבינת שמנת שמיר, כריך מלחם אגוזים כפרי, גבינת תום וצ’אטני של עגבניות, כריך מלחם מחמצת, סלמון מעושן, גבינת שמנת וגרידת לימון, טארט סלט ביצים וסלמון מעושן. בנוסף מגוון קינוחים ביניהם פיננסייר- מיני עוגת שקדים צרפתית עם פירות יער, עוגיות מדלן דבש ולימון, מיני רושר – קראנץ’ שוקולד, מוס פרלינה, ציפוי שוקולד ושברי אגוזי לוז, בראוניז גבינה, אקלייר קרמל עם ציפוי שוקולד וכמובן בסקונס המסורתיים שכוללים סקונס קלאסיים, סקונס צימוקים לבנים, קצפת, ריבת תות וריבת תפוז.
ארוחת התה במלון וולדורף אסטוריה כוללת הגשה אלגנטית בכלי פורצלן יוקרתיים מלווים בסכין חמאה, מזלג מנה אחרונה וכפית תה העשויים כסף.