נגרוני קפה: ארומה איטלקית עם טוויסט קפאין
רוצים להפתיע את האורחים שלכם במשהו מיוחד? משהו שונה ומתוחכם, שיגרום להם להרים גבה בהתפעלות? קבלו את נגרוני קפה, קוקטייל קלאסי עם טוויסט מפתיע. הוא משלב את המרירות המוכרת של הנגרוני עם ארומה עשירה של קפה, שיוצרת חוויה חדשה לגמרי. מושלם לאירוח, לאפרטיף או סתם לפינוק עצמי בסוף יום ארוך.
מצרכים:
- 30 מ"ל ג'ין איכותי (אפשר להחליף בוודקה או טקילה)
- 30 מ"ל קמפרי
- 30 מ"ל ורמוט אדום מתוק (מומלץ מרטיני רוסו)
- 15 מ"ל ליקר קפה (מומלץ קהלואה)
- קליפת תפוז לקישוט
- קרח
הוראות הכנה:
- מלאו כוס אולד פאשן בקרח עד הסוף.
- הוסיפו את הג'ין, הקמפרי, הוורמוט האדום וליקר הקפה לכוס.
- ערבבו היטב בעזרת כפית בר.
- קשטו בקליפת תפוז ארוכה וסחטו מעט מהשמנים האתריים מעל הכוס.
מה גורם למתכון הזה לעבוד?
הקסם של נגרוני קפה טמון בפשטות שלו. ארבעה מרכיבים איכותיים, מדודים במדויק, יוצרים הרמוניה מושלמת של טעמים. המרירות של הקמפרי מתאזנת עם המתיקות של הוורמוט וליקר הקפה, והג'ין מוסיף עומק ועניין. קליפת התפוז משלימה את החוויה עם ארומה רעננה ופרחונית.
סוד הקסם של נגרוני קפה
המתכון הזה נולד במקרה, בזמן ששיחקתי עם טעמים וריחות במטבח. חיפשתי דרך לשדרג את הנגרוני הקלאסי, להוסיף לו קצת עניין וייחוד. ניסיתי כל מיני תוספות, אבל שום דבר לא הרגיש לי נכון. ואז, במקרה, נפל לי ליד בקבוק ליקר קפה. הוספתי קצת לכוס, ערבבתי, טעמתי… וידעתי שמצאתי את זה!
הנגרוני קפה הפך להיות ה-קוקטייל שלי לאירוח. הוא תמיד מרשים את האורחים, ותמיד גורם לי לחייך בסיפוק. יש בו משהו מיוחד, שילוב של קלאסיקה וחדשנות, של מרירות ומתיקות, של עוצמה ועדינות. הוא כמו שיר אהבה לאיטליה, עם נגיעה אישית שלי.
טיפ: נסו להשתמש בליקר קפה איכותי, זה ישדרג פלאים את הטעם.
זמן הכנה: 5 דקות מספר מנות: 1 רמת קושי: קל התאמה לדיאטות: לא טבעוני, מכיל אלכוהול ערך תזונתי: כ-200 קלוריות