בירושלים, עיר הקודש, מסתתרת לה פיצרייה שהצליחה להדהים את עולם הקולינריה הבינלאומי. מסעדת LA PIEDRA, עם שני סניפים בירושלים, זכתה לאחרונה להכרה יוצאת דופן במדריך היוקרתי "Top 50 Pizza". הפיצרייה דורגה במקום ה-37 בעולם, ובכך הוכתרה כ"פיצה הכשרה הטובה בעולם".
ההכרזה נערכה בטוקיו, יפן, שם השתתפו מיטב השפים מרחבי העולם. שף אבי סינקלר, השותף ב-LA PIEDRA, עלה לבמה לקבל את הפרס, כשהוא חובש כובע כתום כמחווה לבני משפחת ביבס ז"ל שנרצחו בשבי חמאס. בנוסף, סימן בתנועת יד עם שלוש אצבעות, כמחווה לחטופה ששבה מהשבי, אמילי דמארי.
שף סינקלר הביע את התרגשותו מהמעמד והבטיח להמשיך להביא בשורה של טעמים משובחים. הוא גם בישר על פתיחת שירות משלוחים בקרוב, מה שיאפשר ליותר אנשים ליהנות מהפיצה המיוחדת של LA PIEDRA.
הפיצרייה, שהוקמה בשנת 2016 ברחוב אגרון בירושלים, מציעה מגוון פיצות בסגנון נאפוליטני, הנאפות בטאבון אבן המובער בעצי הסקה. בנוסף, התפריט כולל מנות כמו פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי. כיום, עם שלושה סניפים, שניים בירושלים ואחד בפתח תקווה, LA PIEDRA ממשיכה להתרחב ולהפתיע את קהל הלקוחות.
ההישג המרשים של LA PIEDRA מדגיש את הפוטנציאל הקולינרי של ישראל. הפיצרייה הירושלמית הצליחה למצב את עצמה בין הפיצריות הטובות בעולם, תוך שמירה על כשרות והקפדה על איכות בלתי מתפשרת. זהו מקור לגאווה לא רק לירושלים, אלא לישראל כולה.