הפיצה הירושלמית שכבשה את העולם: הכשרה הטובה ביותר

איך מסעדת LA PIEDRA הפכה לאחת מ-50 הפיצריות הטובות בעולם?
whatsapp image 2025 03 11 at 08.58.50
אילוסטרציה - Freepik

בירושלים, עיר הקודש, מסתתרת לה פיצרייה שהצליחה להדהים את עולם הקולינריה הבינלאומי. מסעדת LA PIEDRA, עם שני סניפים בירושלים, זכתה לאחרונה להכרה יוצאת דופן במדריך היוקרתי "Top 50 Pizza". הפיצרייה דורגה במקום ה-37 בעולם, ובכך הוכתרה כ"פיצה הכשרה הטובה בעולם".

ההכרזה נערכה בטוקיו, יפן, שם השתתפו מיטב השפים מרחבי העולם. שף אבי סינקלר, השותף ב-LA PIEDRA, עלה לבמה לקבל את הפרס, כשהוא חובש כובע כתום כמחווה לבני משפחת ביבס ז"ל שנרצחו בשבי חמאס. בנוסף, סימן בתנועת יד עם שלוש אצבעות, כמחווה לחטופה ששבה מהשבי, אמילי דמארי.

שף סינקלר הביע את התרגשותו מהמעמד והבטיח להמשיך להביא בשורה של טעמים משובחים. הוא גם בישר על פתיחת שירות משלוחים בקרוב, מה שיאפשר ליותר אנשים ליהנות מהפיצה המיוחדת של LA PIEDRA.

הפיצרייה, שהוקמה בשנת 2016 ברחוב אגרון בירושלים, מציעה מגוון פיצות בסגנון נאפוליטני, הנאפות בטאבון אבן המובער בעצי הסקה. בנוסף, התפריט כולל מנות כמו פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי. כיום, עם שלושה סניפים, שניים בירושלים ואחד בפתח תקווה, LA PIEDRA ממשיכה להתרחב ולהפתיע את קהל הלקוחות.

ההישג המרשים של LA PIEDRA מדגיש את הפוטנציאל הקולינרי של ישראל. הפיצרייה הירושלמית הצליחה למצב את עצמה בין הפיצריות הטובות בעולם, תוך שמירה על כשרות והקפדה על איכות בלתי מתפשרת. זהו מקור לגאווה לא רק לירושלים, אלא לישראל כולה.

שיתוף
שיתוף
הישארו מעודכנים רוצים לקבל את הפושים החמים של ירושלים אונליין? בפעם אחרת כן

ירושלים-online הוא אתר דעות וידיעות המסקר את החיים בירושלים בעין כנה וישרה.
מול עולם של תקשורת מוטה, לעתים בעלת אינטרסים פוליטיים ומסחריים, שבו צפה וחוזרת עיתונות שטחית בסיקור החיים בעיר,
מביא ירושלים-online את המציאות כפי שהיא, לעתים בצד הימני של המפה, לעתים בשמאלי, לעתים מזווית חילונית, ולעתים דתית,
הכל דרך נבחרת של כותבים וכותבות ללא פחד וללא כל כוונה לחשבן לאינטרסים כאלו ואחרים.
האינטרס היחיד – שיקוף האמת והמציאות בנושאים של דת ומדינה, ביטחון אישי וצבא, יחסי חילונים-חרדים, יוקר המחייה,
שיקוף המציאות והאמת של ירושלים